(k)LET'S café

Iedere derde maandag van de maand vindt er een (k)LET'S café plaats, toegankelijk voor zowel leden, als geïnteresseerden. Neem dus gerust een introducé mee, of stel anderen op de hoogte van het bestaan van de LET'S-kring!
 
Aankomende (k)LET'S café: iedere derde zaterdag van de maand (met uitzondering van de zaterdag tijdens de carnaval, dan komen we een week later bij mekaar)
Tijden: 10.00 - 12.00
Locatie: de ruimte boven de bibliotheek in Panningen (Ingang aan de voorzijde van het Huis van de Gemeente, dan loop je door naar de bibliotheek en vanuit daar neem je de trap naar boven.) Er zijn altijd medewerkers aanwezig die je de weg kunnen wijzen.
 
Toegang is gratis.
 
Dit gezellige samenzijn biedt de mogelijkheid om elkaar (beter) te leren kennen. Je ruilvragen en -aanbod te bespreken of zelfs te presenteren om het onder de aandacht te brengen. Ook is er de ruimte om vragen te stellen over bijvoorbeeld de werking van de ruilkring.
 
Heb je een idee voor een invulling van een (k)LET'S café, bijvoorbeeld door een bepaald thema? Laten we het samen bespreken!
 
 

Afdrukken  

Publish modules to the "offcanvs" position.

Free Joomla template by Ltheme