Laten we elkaar een handje helpen!

Wil je je registreren als nieuw lid van ons lokale ruilnetwerk? Klik dan rechtsboven in de hoek op 'aanmelden'. Je wordt dan doorgelinkt naar de online omgeving waar je je kunt registreren. 
 
Wil je inloggen in de online omgeving? Dat kan met je eerder aangemaakt inloggegegevens binnen de online omgeving.
 

Bijna iedereen doet wel eens wat voor iemand anders, zoals je zus, buren of collega. Een vriendendienst heet dat dan. Hoewel het niet altijd noodzakelijk is om iets terug te 'geven voelen we vaak die behoefte als iemand ons geholpen heeft. Dit kan lastig zijn omdat je de ander niet altijd iets te bieden hebt. Met de LET'S-kring Peel en Maas is dat geen probleem meer!

Je betaalt namelijk ‘WaarderingsPunten’ voor de dienst die je afneemt en de ander kan met deze ‘WaarderingsPunten’ bij iemand anders weer diensten of goederen kopen. Op deze manier ontstaat er een lokaal ruilnetwerk. Dit kan het gemakkelijker maken om hulp te vragen of hulp aan te bieden! Ook is het een manier om jouw talenten, kennis, hobby of spullen te delen met anderen. Én je kunt waarschijnlijk ruil-deals sluiten met mensen die je voorheen nog niet kende..!

Nadat je je geregistreerd hebt of ingelogd bent (zie rechtsboven in de hoek) kom je terecht bij het vraag en aanbod binnen de LET'S-kring. Ook vind je er de mogelijkheden om een ruildeal te sluiten. Wanneer je je aanmeld ontvang je 10 WaarderingsPunten om de ruilhandel mee te starten. Het zou fijn zijn als ieder lid minimaal 1 vraag- en 1 aanbodadvertentie plaatst. Zo kunnen we met mekaar het aanbod divers, levendig en interessant houden!

 Ben je benieuwd? Meld je vooral aan en neem deel aan dit lokale ruilnetwerk! We bieden ook de mogelijkheid om elkaar te leren kennen tijdens een (k)LET'S-café, zien we je daar? De aankomende data zijn te vinden op de facebookpagina van LET'S Peel en Maas.

  Deel jij je enthousiasme voor een deeleconomie en ruilnetwerk waardoor een ander zich aanmeld als lid van  LET'S-kring Peel en Maas?  (en minimaal 1 aanbod- en 1 vraagadvertentie plaatst)
Dat waarderen we enorm en belonen we tijdelijk met 10 WaarderingsPunten!

  Meer informatie over LET'S-kring Peel en Maas is te vinden onder het kopje 'informatie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

  Laten we elkaar een handje helpen!

 

 


Afdrukken  

Publish modules to the "offcanvs" position.

Free Joomla template by Ltheme